GRAN RECAPTE 2022

TORNA LA RECOLLIDA FÍSICA D’ALIMENTS!!!!

Tenim molt bones notícies; torna el Gran Recapte i l’oportunitat, una vegada més, d’omplir-nos de solidaritat!  Com sabeu, el Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments, amb 13 edicions celebrades, des de l’any 2009, el Gran Recapte s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de la ciutadania. Els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen, permeten proveir les entitats, d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de tres mesos. 

EL FORMAT DE LA CAMPANYA SERÀ MIXT AMB DONACIÓ FÍSICA D’ALIMENTS I DONACIONS MONETÀRIES

 Els dies 25, 26 de novembre i 27 de novembre (les cadenes que obren en diumenge) a diferents supermercats de tot Catalunya es farà la recollida física d’aliments amb presència de voluntariat.  Necessitem doncs voluntaris per aquests dies, en torns de 4 hores.

EL VOLUNTARIAT UNA PEÇA CLAU – Paral·lelament, des del mateix 25 de novembre i fins al 6 de desembre, es realitzarà recollida monetària tant als mateixos establiments, com en altres botigues, mercats municipals.  També es pot fer una donació a través de la web del gran recapte o directament a la nostra web del banc dels Aliments. 

Banc aliments Girona
AVIS LEGAL

Està inscrit en el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya amb el nombre 420, sent el seu nombre d’identificació fiscal el G-17457672. Politica de privacitat

El nostre domicili social està situat en:

C/ Palol d’Onyar, 3-5

17004 Girona

Telefòn: 972223463

correu: info@bagirona.org

Tradueix >>