Els participants entraran en el sorteig d’un viatge coincidint amb un dels desplaçaments de l’equip a Madrid

La Fan Zone de Montilivi serà escenari d’una recollida de productes en suport dels Banc d’Aliments, organitzada per la Federació de Penyes del Girona FC. La carpa on es podran lliurar els aliments estarà oberta des de dues hores abans de l’inici del partit contra l’Athletic Club. Tots aquells que lliurin un litre de llet entraran en un sorteig d’un desplaçament per a dues persones coincidint amb els partits contra el Real Madrid o l’Atlético de Madrid. El premi inclou bus, hotel i entrada. 

A la Fan Zone, que comptarà amb la música del DJ del Sushi One Club, també hi haurà exposat el cotxe de l’FN Speed Team, l’equip gironí que amb el pilot de 19 anys Pau Navarro participarà al proper ral·li Dakar.

Entre altres activitats, hi haurà la presència de La Canya per que tothom qui ho desitgi pugui fer-se fotografies amb la mascota del Girona. Dues foodtrucks permetran als aficionats agafar forces de cara al partit i s’oferirà també una promoció especial d’entrepans de llom amb formatge.

Banc aliments Girona
AVIS LEGAL

Està inscrit en el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya amb el nombre 420, sent el seu nombre d’identificació fiscal el G-17457672. Politica de protecció de dades

El nostre domicili social està situat en:

C/ Palol d’Onyar, 3-5

17004 Girona

Telefòn: 972223463

correu: info@bagirona.org

Tradueix >>