Cap Llar Sense Aliments

La campanya «Cap Llar Sense Aliments» per a garantir una alimentació bàsica aporta 30.292 euros a Girona

Els canals de donació, actius fins al 31 d’octubre

A Catalunya s’han recollit 260.952 euros i a tota Espanya més de 1’8 milions; la Fundació ”la Caixa” ha contribuït amb una aportació global d’un milió euros i els canals continuaran actius fins al 31 d’octubre.

La campanya d’enguany ha volgut donar resposta a la cronificació de la pobresa i a les dificultats que afronten els bancs d’aliments per proveir-se a causa de l’escalada de preus. Conscient de la urgència, la Fundació ”la Caixa” ha contribuït a la campanya amb una aportació global d’un milió d’euros.

En els temps de dificultat és imprescindible unir esforços per estar prop de les persones que més ho necessiten. Per això, des de fa quatre anys impulsem i contribuïm a aquesta campanya en favor dels bancs d’aliments i dels milers de famílies que pateixen pobresa alimentària al nostre país. Una vegada més, volem donar les gràcies a tots els ciutadans i empreses que s’han sumat a aquesta petició d’ajuda», ha assegurat el subdirector general de la Fundació ”la Caixa”, Marc Simón.

Els canals electrònics de la campanya «Cap llar sense aliments» continuaran operatius fins al 31 d’octubre. Les persones que vulguin col·laborar encara poden enviar el seu donatiu a través de Bizum amb una aportació a la causa 38014. També es pot col·laborar a través de la xarxa de caixers de CaixaBank, a través de la plataforma de banca digital CaixaBankNow i al portal www.caixabank.cat per als donants que no siguin clients de l’entitat.

Banc aliments Girona
AVIS LEGAL

Està inscrit en el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya amb el nombre 420, sent el seu nombre d’identificació fiscal el G-17457672. Politica de protecció de dades

El nostre domicili social està situat en:

C/ Palol d’Onyar, 3-5

17004 Girona

Telefòn: 972223463

correu: info@bagirona.org

Tradueix >>