CONCURS DIBUIX-PREMIS ESPIGA OR 2023

Des de FESBAL, us volem felicitar i agrair l’esforç realitzat per cadascun dels Bancs d’Aliments en aquesta tasca de sensibilització a les escoles dins del Programa CORAL, coordinat des de la Càtedra Banc de l’Aliments UPM, arribant en aquesta IXa Edició a 110 Col·legis ( públics i privats) i 4.786 alumnes i les seves famílies que han presentat els seus dibuixos al Concurs.

A més molts altres Bancs heu impartit 202 xerrades i tallers sensibilitzant un total de 7804 alumnes de col·legis de tot Espanya.

Amb aquestes dades, l’abast de la participació arriba a 30.358 alumnes des de 31 Bancs d’Aliments.

Com en altres edicions els dibuixos finalistes, de gran creativitat, seran publicats a la web de la Càtedra amb els noms dels alumnes, Col·legis i BdAs involucrats.

La guanyadora de Girona (imatge del costat), Sira Anglada i Sitjàs, de 6è de primària del col·legi Forn d’Anells de Fornells de la Selva, ha obtingut un accés a l’apartat de “Ment sostenible”.

Banc aliments Girona
AVIS LEGAL

Està inscrit en el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya amb el nombre 420, sent el seu nombre d’identificació fiscal el G-17457672. Politica de protecció de dades

El nostre domicili social està situat en:

C/ Palol d’Onyar, 3-5

17004 Girona

Telefòn: 972223463

correu: info@bagirona.org

Tradueix >>