El Banc dels Aliments de Girona, col·labora amb l’Ajuntament de Girona fent una crida a les empreses que ens poden facilitar productes higiènics amb la campanya engegada per l’Ajuntament.

Una de les accions principals que impulsarà l’Ajuntament serà el repartiment gratuït de productes menstruals a través del Banc d’Aliments de Girona i Comarques Gironines. En un primer moment es repartiran productes higiènics d’un sol ús –com compreses i tampons, que han estat donats per la cadena de supermercats BonPreu-, però està previst que en les properes setmanes es puguin començar a lliurar productes reutilitzables, alternatius als convencionals.

Federic Goméz President del Banc del Aliments de Girona diu:

“Som conscients que les famílies no només necessiten aliments, sinó que també ens demanen productes d’higiene personal i de neteja. Per això, agraïm molt que l’Ajuntament de Girona hagi engegat aquesta iniciativa que ens permetrà distribuir productes menstruals per primer cop i alhora voldria fer una crida a les empreses que col·laboren amb nosaltres perquè facin donació també d’aquests productes per poder-los repartir entre les famílies per qui treballem”. Actualment, a Girona ciutat s’està repartint alimentació a unes 7.000 persones i des del Banc d’Aliments calculen que 3.000 d’aquestes estan en edat menstrual..

Tradueix >>