Mès de 236.500 persones a Catalunya (prop d’1,5 milions a Espanya) continuen en situació de pobresa  alimentària, i la xifra creixerà a causa de l’escalada de l’IPC i l’encariment de la cistella de la compra

Davant d’una nova emergència social , la Fundació “La Caixa” i CaixaBank impulsen la tercera  edició de la campanya de donatius “ Cap llar sense aliments”.

La Fundació “La Caixa” donarà 1 milió d’euros a la causa i fa una crida a la Solidaritat de les empreses i dels ciutadans.

A partir del 16 de maig, es podran fer donacions a través de la xarxa de caixers automàtics de CaixaBank, la xarxa  més extensa de tot el país; a través de CaixaBank NOW, tant a l’app com la web; i per mitjà del portal corporatiu www.caixabank.es , per a les persones que no són clients de l’entitat. Una altra opció de col·laboració és a través de BIZUM, enviant un donatiu a la causa 38014. La quantitat total de les donacions es distribuirà entre els 54 Banc d’Aliments associats a la Federació Espanyola de Banc d’Aliments (FESBAL)

Tota la informació de la Campanya i de les diferents formes de col·laboració es pot trobar a pàgina www.ningunhogarsinalimentos.org.

Tradueix >>