El passat divendres 1, a les 19:00, a la seu del Banc dels Aliments de Girona va tenir lloc l’acte de lliurament dels Premis del Concurs de Dibuix sota el lema «Contra la fam i el malbaratament d’aliments», 7ª edició. Va ser presidit per Frederic Gómez, president del Banc dels Aliments de Girona i va comptar amb la participació de Mercè Juanola, inspectora d’Educació i Miriam Jorba, arquitecta, membres del jurat.

 

El concurs s’organitza conjuntament entre el Banc dels Aliments de Girona i la «Cátedra Bancos de Alimentos de la Universidad Politécnica de Madrid» i te dues fases. La primera fase és la de comarques de Girona, a la que han participat 30 grups d’alumnes de 5è i 6è de primària de 18 escoles de Girona i comarques i a la que s’han donat diplomes al guanyador de cada grup. La gran majoria d’aquests guanyadors amb familiars i tutors, en total unes 90 persones, van assistir a l’acte d’ahir. La segona fase comença amb la proclamació (ahir mateix) dels 3 guanyadors globals que aniran al concurs que convoca a tot l’Estat la Cátedra Bancos de Alimentos i que es decideix al juny.

Banc aliments Girona
AVIS LEGAL

Està inscrit en el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya amb el nombre 420, sent el seu nombre d’identificació fiscal el G-17457672. Politica de privacitat

El nostre domicili social està situat en:

C/ Palol d’Onyar, 3-5

17004 Girona

Telefòn: 972223463

correu: info@bagirona.org

Tradueix >>