Presentació de l’Oli Nou de l’Empordà

El passat 11 de desembre va tenir lloc la presentació de l’Oli Nou de l’Empordà, a l’exterior del mercat del Lleó de Girona. Es va poder tastar i adquirir l’oli nou i també uns bombons de pa i oli. Durant l’acte, com ja és costum de cada any, els trulls de la DOP Oli de l’Empordà van fer donació de 100 litres d’oli al Banc dels Aliments, recollits per Rafael García Márquez, responsable d’aprovisionament i Bernardo Hernández Pérez, responsable de logística del Banc.

Banc aliments Girona
AVIS LEGAL

Està inscrit en el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya amb el nombre 420, sent el seu nombre d’identificació fiscal el G-17457672.

El nostre domicili social està situat en:

C/ Palol d’Onyar, 3-5

17004 Girona

Telefòn: 972223463

correu: info@bagirona.org

Tradueix >>