Banc dels aliments de les comarques de Girona

Recuperats 9.368 kg d’aliments durant la Setmana de Prevenció de Residus.

El Banc dels Aliments de Girona ha participat, com en els darrers anys, a la Setmana Europea de Prevenció de Residus, del 20 al 28 de novembre de 2021. Fet avui 10 de desembre el recompte, s’han recollit durant la Setmana 9.368 quilos d’aliments que, si no, haurien estat residus. Els aliments, recollits a supermercats de Girona ciutat i comarques en data propera a la seva data de caducitat, però plenament aptes per el consum, han estat portats en poques hores als centres de distribució per voluntaris del Banc i de les entitats col·laboradores. Aquesta acció és una mostra de la recollida d’aliments propers a caducar que fa el Banc al llarg de tot l’any, havent-se recollit durant 2020, més de 349 tones d’aliments.

Banc aliments Girona
AVIS LEGAL

Està inscrit en el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya amb el nombre 420, sent el seu nombre d’identificació fiscal el G-17457672. Politica de privacitat

El nostre domicili social està situat en:

C/ Palol d’Onyar, 3-5

17004 Girona

Telefòn: 972223463

correu: info@bagirona.org

Tradueix >>