Concert Santa Cecilia 2021

Ahir a les 8 del vespre, a l’auditori Viader de l Casa de Cultura, va tenir lloc el concert de Santa Cecília, a benefici del Banc dels Aliments de Girona. Jesús Lira, Tània Parra, Maria Figa, Glòria Garcés, Marc Serra. Joan Sadurní, Rodolfo Jäger i Jorgelina Giordano ens van oferir obres de Txaikovski, Elgar, Chopin, Lecuona, Garcés, Debussy, Liszt, Piazolla i Ferrer, acabant ja fora de programa amb el tango «Volver» de Carlos Gardel, que va ser molt aplaudit. L’any passat no es va poder celebrar el concert, per motius de la pandèmia Covid-19, però aquest any s’ha reprès amb força, protagonitzat com havia estat en anys anteriors per els professors del conservatori de música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona.

AVIS LEGAL

Està inscrit en el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya amb el nombre 420, sent el seu nombre d’identificació fiscal el G-17457672.

Idioma
Tradueix >>