Concurs de dibuix

  • El divendres 26 de febrer ha tingut lloc la proclamació dels guanyadors del concurs de dibuix, mitjançant una reunió telemàtica amb tutors i famílies dels alumnes guanyadors de cada col·legi. Aquest any no ha estat possible fer la trobada habitual degut a les restriccions imposades per la pandèmia Covid-19. El concurs ha arribat ja a la 6a edició, amb la participació de 763 dibuixos fets per alumnes de 31 grups de 5è i 6è de primària de 17 escoles de Girona i comarques, sota el lema «Contra la fam i el malbaratament d’aliments». Els guanyadors absoluts, que aniran al concurs que convoca la Cátedra Bancos de Alimentos de la Universidad Politécnica de Madrid, han estat: 1r premi: Madicken Mauri Sandaker de 6è curs de l’escola Mn Josep Maria Albert de Cistella. 2n premi: Joel Moner Sànchez de 6è de l’escola Forn d’Anells de Fornells de la Selva. 3r premi: Sara Isern Ribas de 6è curs de l’escola Camins de Banyoles. És de remarcar que, de les 17 escoles participants, 4 l’han fet aquest any per primera vegada. El president del Banc dels Aliments ha remarcat la importància de conscienciar la gent del problema de la fam i la necessitat d’evitar el malbaratament d’aliments i ha agraït a alumnes, mestres i pares la seva participació en el concurs. Les imatges mostren els dibuixos guanyadors globals i dues pantalles de l’acte. Veure el resultat del concurs. 2 de març: afegides fotos de l’acte de lliurament de diplomes i obsequis als guanyadors globals
Banc aliments Girona
AVIS LEGAL

Està inscrit en el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya amb el nombre 420, sent el seu nombre d’identificació fiscal el G-17457672. Politica de privacitat

El nostre domicili social està situat en:

C/ Palol d’Onyar, 3-5

17004 Girona

Telefòn: 972223463

correu: info@bagirona.org

Tradueix >>